Gratis Offerte

Aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen.

We zijn niet de goedkoopste en ook niet de duurste maar we kunnen je wel verzekeren dat op termijn je bij ons je geld er dubbel en dik uithaalt. We maken met onze technologie echt een groot verschil qua comfort en verbruik t.o.v. de anderen.

De overdracht van stralingsenergie op afstand is de clue van een lager verbruik.

Als je panelen maar 3.5 tot 4 meter stralen heb je aan weerskanten een verwarming nodig. Onze panelen stralen 9m ver dus kan je ook reflectie-energie genieten. Veel meer rendement een cocon van warmte. Wij gaan niet uit van de warmte va het paneel maar dat het paneel enkel de comfortwarmte onderhoudt. Opslag energie in de wanden is de oplossing.

Geef ons de maten (m², LxB) door van de te verwarmen ruimte, het aantal vensters (oppervlakte en type), welke vloer, of je aan de wand ruimte hebt (niet tegenover een venster) of alleen aan het plafond, zijn je buitenmuren geïsoleerd en hoe goed en wil je deze verwarming gebruiken als hoofd- of bijverwarming? Mocht je een schets of plan hebben graag deze meesturen.

Versturen naar infraredfirst@gmail.com

Normaal heb je binnen de 48 uur een respons.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gratis Offerte

  1. Kris De Pagie zegt:

    Ik heb een kamer 8m x 6m en +/- 2,6m hoog twee vensters (1 raam 1,2 x1,2 en 1 velux 1m x 1m)
    ben op zoek naar een eenvoudige UV paneel verwarming. kan U me verder helpen.
    Mvg Kris De Pagie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s